Контакт

МР "Мост": 070 268 954   Андрей Тимофеев

РКУД "Славянка" тел.075 690 519, 02/3097058, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ,  Ольга Деспотович

Ассоциация "Озарение" тел. 070 872 540 Елена Демчик

Молодежная организация "Русичи" тел. 071 258 374, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , Филипп Трпковски

Общество "Чайка": тел. 070 225 263, Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , Елена Силяноска

Дополнителна информација